Waardenvol leren in regio Oostende en Middelkerke

Onze scholen

VBS Sint-Jozef Lombardsijde

SAMEN (G)ROEIEN in SINT-JOZEF LOMBARDSIJDE

Elke unieke 'ik' laten we groeien in verbondenheid met onszelf, de anderen en de wereld rondom ons. We zijn een kleinschalige school waar iedereen elkaar kent. Dit geeft een unieke, gemoedelijke sfeer, waar we elkaars verschillen als rijkdom ervaren. De leerkrachten van ons team werken aan de totale ontplooiing van het kind waarbij we ‘Zin in leren en Zin in leven!’ met elkaar verbinden. We hebben hierbij aandacht voor de talenten en groeikansen van elk kind.

We streven er ook naar om onze leerlingen voldoende veerkracht bij te brengen, zodat ze bij het verlaten van onze school zelfstandig en zelfzeker met hun beide voeten in de wereld van vandaag en morgen staan. We treden op een warme, open en communicatieve wijze in relatie met kinderen, ouders en anderen. Sint-Jozef Lombardsijde laat jouw kind(eren) ontplooien in een krachtige leeromgeving.

Info

Kleuter- en lager onderwijs
Santhovenstraat 1B, Lombardsijde -  zie kaart

Onze directeur: Charlotte Verhelle

Omwille van de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om opendeurdagen te organiseren. Je kan onze school wel bezoeken op afspraak en online inschrijven via onze website.

Contact

Vrije Basisschool St.-Jozef Lombardsijde
Contacteer Charlotte Verhelle
Santhovenstraat 1B, Lombardsijde
058 23 56 35
directie.stjolo@bewonderwijs.be

Onze school in beeld