Waardenvol leren in regio Oostende en Middelkerke

Voor de ouders

Welkom bij Bewonderwijs!

We vinden het zeer belangrijk om jou als ouder nauw te betrekken in onze scholengemeenschap. Hier houden we je op de hoogte van belangrijke data, onmisbare informatie en alles wat je moet weten over onze scholen.

Waardenvol leren, dat doen we samen

Bewonderwijs is een christelijke scholengemeenschap die zich laat inspireren door waarden als liefde, vriendschap, respect, solidariteit en verdraagzaamheid. Allemaal waarden die ook vandaag nog relevant zijn, meer dan ooit zelfs! Bij ons krijgt jouw kind alle mogelijkheden om zijn of haar vleugels uit te slaan, klaar om de wereld te ontdekken in al zijn facetten. We laten niemand in de kou staan. Iedereen is welkom bij Bewonderwijs, ongeacht afkomt, cultuur of levensbeschouwing. Onze scholen zijn samenlevingen in het klein, leerscholen voor het “echte” leven.

Info inschrijvingen

Omwille van de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om opendeurdagen te organiseren. Je kan onze scholen wel bezoeken op afspraak en online inschrijven via hun website. Check bij Onze scholen de info per school. Inschrijvingen voor het volgend schooljaar starten op 1 maart voor het basisonderwijs. Peuters kunnen instappen op volgende momenten: 1 september, na de herfstvakantie, na de kerstvakantie, op 1 februari, na de krokusvakantie, na de paasvakantie en na Hemelvaart.

Bereken hier wanneer jouw peuter kan instappen.

Contacteer ons gerust voor meer info.

Vakanties schooljaar 2021-2022

Schoolvakantie Begindatum Einddatum
Herfstvakantie Maandag, 1 November 2021 Zondag, 7 November 2021
Kerstvakantie Maandag, 27 December 2021 Zondag, 9 Januari 2022
Krokusvakantie Maandag, 28 Februari 2022 Zondag, 6 maart 2022
Paasvakantie Maandag, 4 April 2022 Maandag, 18 April 2022
Zomervakantie Vrijdag, 1 Juli 2022 Woensdag, 31 Augustus 2022