Waardenvol leren in regio Oostende en Middelkerke

Voor de ouders

Welkom bij Bewonderwijs!

We vinden het zeer belangrijk om jou als ouder nauw te betrekken in onze scholengemeenschap. Hier houden we je op de hoogte van belangrijke data, onmisbare informatie en alles wat je moet weten over onze scholen.

Waardenvol leren, dat doen we samen

Bewonderwijs is een christelijke scholengemeenschap die zich laat inspireren door waarden als liefde, vriendschap, respect, solidariteit en verdraagzaamheid. Allemaal waarden die ook vandaag nog relevant zijn, meer dan ooit zelfs! Bij ons krijgt jouw kind alle mogelijkheden om zijn of haar vleugels uit te slaan, klaar om de wereld te ontdekken in al zijn facetten. We laten niemand in de kou staan. Iedereen is welkom bij Bewonderwijs, ongeacht afkomt, cultuur of levensbeschouwing. Onze scholen zijn samenlevingen in het klein, leerscholen voor het “echte” leven.

Info inschrijvingen

Je kan onze scholen steeds bezoeken op afspraak. Check bij Onze scholen de info per school. Inschrijvingen voor het volgend schooljaar starten op 27 februari voor het basisonderwijs. Peuters kunnen instappen op volgende momenten: 1 september, na de herfstvakantie, na de kerstvakantie, op 1 februari, na de krokusvakantie, na de paasvakantie en na Hemelvaart.

Bereken hier wanneer jouw peuter kan instappen.

Contacteer ons gerust voor meer info.